چه چیزی از اموال و دیه برای بیمار باقی میمونه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۷ #61316660

فردی ۳ سال پیش تصادف کرده (نیمه فلج، بی حافظه) و الان قراره دیه ‌ش ( ۱ میلیارد ) بیاد. همسرش با ۶۰۰ سکه مهریه قصد طلاق داره و خونه و ماشین به نامشه.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه طلب ممتاز است ودیه نیز قابلف توقیف است

احتمالا چیزی برای, بیمار نمیماند

با سلام
زوجه با اقدام برای مطالبه مهریه مستواند تمام دارایی و اموال و حساب بانکی و حتی دیه تعلق گرفته را توقیف نماید و تمامی مهر را از ان کسر نماید

اموالی که به نام خانم هست که متعلق بخودشون هست و در ارتباط با مهریه و حق طلاق هم که هم مهریه به ایشون کامل تعلق میگیره و هم با توجه به اوصاف حق طلاق اما اگر زوج ملک و املاک و دارایی دیگری نداشته باشد میتواند تقاضای اعسار بدهد و این مبلغ دیه را جهت اجاره ملک و هزینه های پرستاری و درمان از مستثنیات دین اعلام نماید.