مطالبه میزان نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۶ #61277297

باسلام. ببخشید سوالم اینه بابت حدود ۱۵ ماه نفقه گذشته در دادخواست چه مبلغی رو باید درج کرد؟ چون می خواستم برای نفقه اقدام کنم ؛ و نمی خوام الکی هزینه دادرسی بدهم مقوم به چه مبلغی کنم؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست را به مبلغ بیست و یک میلیون ریال مقوم کنید تا موضوع از طریق کارشناس بررسی شود

نفقه با جلب نظر کارشناس مقوم بهبیست ویک میلیون ریال

با سلام فعلا مقوم به ۲۱ میلیون ریال با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری

درود
می توانید دو میلیون و صد مقوم کنید

مطالبه نفقه با جلب نظر کارشناس مقوم به ۲۱ میلیون ریال

درود بر شما، می‌توانید علی الحساب تمبری ابطال کنید تا بعدا کارشناسی شود.

سلام
بنویسید فعلا مقوم به ۲۱۰ میلیون ریال با جلب نظر کارشناسی