اگر مستقیم از زن برادر به برادر زاده منتقل شود بنده میتوانم شرط عدم حق فروش توسط کس دیگر را بگذارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #61233444

میخواهم ملکی را به برادر زاده ام هبه کنم که به سن قانونی نرسیده و این ملک به نام زن برادرم هست ایا اکر مستقیم از زن برادر به برادر زاده منتقل شود بنده میتوانم شرط عدم حق فروش توسط کس دیگر را بگذارم و یا ایا میتوانم قیم او در این مورد شوم تا به سن قانونی برسد

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای نقل و انتقال یا هبه و صلح و هر موارد مشابه آن ، بایستی طرف انتقال دهنده مالک مال باشد و در بحث شما ، چون مالک همسر برادر شماست لذا شما ذینفع نبوده و نمیتوانید اقدام یا اعتراضی نمایید .
برای قیم شدن بایستی به اداره سرپرستی دادسرا مراجعه و اقدام نمایید .

سلام
چون انتقال دهنده زن برادر شما هستند از نظر قانونی شما زینب در این مورد محسوب نمی شوید ولی در سندی که زن برادرتان به نام برادرزاده تان تنظیم می نمایند می توانند شرط کنند که چنانچه برادرزاده تان خواستند ملک مذکور را بفروشند باید با اجازه کتبی شما باشد و برای این اجازه باید مدت بگذارید مثلا به مدت ۱۰ یا ۱۵ سال فروش باید با اجازه شما باشد

- تصمیم گیری در مورد اموال تنها بر عهده مالک رسمی آن اموال بوده و فرد دیگری جز مالک نمیتواند شرطی برای آن اموال قائل شود .
- در مورد قیمومیت برادرزاده خود نیز تنها در صورت تایید قیم بودن شما از سوی اداره سرپرستی و داشتن حکم قیمومیت قادر به دخالت در امور مالی ایشان خواهید بود .