بعد از اتمام ۱۰ روز برای تخلیه اقدام نکنم؛ چی میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۰ #61186355

پیامک اومده از ثنا که ۱۰ روز فرصت تخلیه دارم برای ملک اگر تخلیه نکنم چی میشه یا اگه میخوام تخلیه کنم چیکار کنم برم بگم اگه نرم نمیتونن اقدام کنن چون نیستم
چیزی ندارم داخل ملک

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید درخواست مهلت دیگری نمایید .در صورت موافقت اگر در مدت تعیین شده اقدام نکنید مامور اجر اقدام به تخلیه می کند .

باسلام
بهتر است تخلیه کنید یا در صورت معذوریت تقاضای تمدید مهلت جهت تخلیه کنید در غیر اینصورت تخلیه توسط مامورین اجرا صورت خواهد گرفت.

باسلام ایشان میتواند توسط ماموران اجرا ملک را تخلیه نمایند.

در صورت عدم تخلیه دادورز به عنوان نماینده اجرای احکام ملک را تخلیه خواهد نمود

درصورت عدم اجرای حکم در مهلت مقرر حکم صادره از طریق اجرای احکام اجرا و تخلیه صورت می گیرد ضمن اینکه تا زمانیکه بدون قرارداد در ملک دیگری تصرف داشته باشید مالک می تواند اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه نماید .

با اتمام فرجه اعلامی میتوانید تقاضای تمدید فرصت را بکنید که در صورت موافقت امکان اعطای مهلتی ۱۰ تا ۱۵ روزه وجود دارد .به هر حال در صورتیکه تخلیه را خودتان انجام ندهید امکان توسل به قوای قهریه وجود دارد .

درود بر شما، چنانچه در مدت مقرر تخلیه نکنید، توسط مامور اجرا، تخلیه صورت خواهد گرفت.