چه راه حلی وجود داره که من پرونده قضایی برام تشکیل نشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۶ #61098629

با سلام بنده عضو سایت پیش بینی بودم و از یک حساب به حساب من پول واریز کردند. الان اون شخص شاکی من شده و عنوان شکایت و مسدودی حساب من قمار اینترنتی خورده در حالی که من اصلا اطلاعی نداشتم فعالیت غیر قانونیه.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر بی گناهی و اتهام خود را رد نمایید هیچ گونه پرونده ای تشکیل نخواهد شد مستلزم این است که مدارکی را که دارید برای اتبات تقدیم کنید .

سلام. نحوه همکاری شما باسایت مذکور وعلم واطلاع شما از موضوع، میتواند شما را بعنوان معاونت درجرم درمظان اتهام وتعقیب قرار دهد.بنابراین لازم است دفاع متناسب از خود ارایه دهید و اصولا وجه واریز شده به حساب شما، بایستی به کارت مبدا عودت داده شود.

سلام
منتظر صدور ابلاغیه قضائی یا احضار از سوی پلیس فتا بمانید

باید, بی گناهی خودرااثبات کنید

با سلام. در هر صورت چون حساب ها به نام شماست باید پاسخگو باشید.