باید چه کرد تا زمین را پس گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۱ #61094720

سلام وقتتون بخیر
من زمینی دارم و متاسفانه چند سالی هست که محلی های اونجا دور زمینی که متعلق به نزدیک ۲۰ نفره دیوار کشیدن و اونجا رو زمین فوتبال کرده اند از دادگاه نامه گرفتم تا نقشه کشی انجام بشه اما زمانیکه برای نقشه کشی رفتیم، شخص امتناع کرد میگفت که از محلی ها میترسه

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این موارد شخص کارشناس با همراهی ضابط قضایی که با دستور مقام قضائی میباشد در محل حاضر خواهد شد

سلام
اگر منظورتان از ترسیدن شخص، کارشناس یا مجری قرار دادگاه است، این ترس موجه نیست. زیرا ایشان تحت حمایت مرجع قضائی و ضابطین قضائی قرار دارند. در صورتی که همچنان از انجام وظایف خود به این بهانه خودداری می کنند، از دادگاه تقاضا کنید شخص دیگری تعیین نماید.

با سلام
موضوع را به مرجع قضایی اطلاع دهید

با اخذ دستور از مرجع قضایی از ضابطین دادگستری اقدام نمایید.

صرف ترس جلوگیری محسوب نمیشود

شما میتونید دعوای رفع ممانعت از حق رو طرح کنید البته اگر سند رسمی دارید دعوای خلع ید قابل طرح است ولی این نامه که میفرمایید برای بنده چندان مشخص نیست ولی اگر امکان دارد به نقشه کش های دیگر مراجعه نمایید

سلام و درود، برای اجرای دستور دادگاه درصورت وجود مشکلی از این دست می توانید از مرجع قضایی درخواست مساعت کنید؛ البته صرف ترس از دیگری جلوگیری محسوب نمی شود؛ موفق باشید.