چکار باید بکنم تا به پولم برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۳ #61081677

سلام و خسته نباشید خدمت سروران گرامی.
بنده به علت اینکه موتورم رو دزدیده بودند و شغلم که پیک موتوری هستم یک موتور سیکلت از یکی از همکارانم خریداری کردم و بعد از چند روز شکر خدا موتورم پیدا شد، حالا مشکل اینجاست که موتور سیکلتی که خریداری کردم فقط یه برگ سبز داره و بقیه مدارکش (سند کمپانی، کارت موتور، کارت سوخت و...) گم شده، موقع خرید این دوست گرامی به من گفت که ما همکاریم و یه کاغذ بین خودمون بنویسیم به عنوان مبایعه نامه و میریم با هم پیگیر میشیم و مدارکش رو میگیریم، کاغذ رو در دو برگه یکی برای من و یکی برای خودش نوشتیم امضاء کردیم و انگشت زدیم، اما متاسفانه هر چقدر زنگ میزنم بهش تلفنم رو جواب نمیده، پیام هم میدم جواب نمیده، وقتی هم با زحمت پیداش میکنم و ازش میخوام بیاد بریم دنبال کارهای موتور، یه بهانه جور میکنه و نمیاد من هم اصل پول رو بهش دادم و فقط ۶۰۰هزار تومن نگه داشتم، چون گفت پول لازم دارم و همکار هستیم. بهش گفتم بیا موتور رو پس بگیر و پول من رو بده و من هم یه چیزی به عنوان پشیمانی بهت پرداخت میکنم، گفت پول رو خرج کردم و چیزی ندارم و اگه دوست داری موتور رو بیار که خودم بفروشم و بقیه پولم رو بردارم و پول تو رو بدم، به عنوان ضمانت هم میگه چیزی ندارم که بهت بدم و فقط میتونم در حد دو تومن سفته بدم، اما میترسم بدم بهش پول رو هم که بهش دادم، موتور هم دستش باشه و دیگه چیزی نداشته باشم، رفتم دفتر اسناد رسمی پرسیدم که میشه با وکالت خودم برم دنبال کارهایه گرفتن مدارک موتور و بعد بفروشمش، بهم گفتن که باید حتما سند کمپانی باشه تا وکالت فروش بتونی بگیری.
خواهش میکنم راهنماییم کنید که چطور به پولم برسم؟
بدهی دارم و به خاطر این موتور هم رفتم قرض کردم و بدهیم چند برابر شده زنو و دوتا دختر کوچولو دارم و خوابو خوراک برام نمونده میترسم باز تو این شرایط بدی که دارم، یه کار نسنجیده بکنم و گرفتاریم بیشتر بشه.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از پرسش شما اینگونه برداشت کردم که شما می خواهید قرارداد فروش موتورسیکلت را با فروشنده برهم بزنید و اقاله کنید شرط اقاله نیز تراضی طرفین هست و کسی نمی تواند فروشنده را مجبور به اقاله کند تنها راه شما پیگیری سند موتورسیکلت و متعاقبا فروش قانونی آن هست