اگر شکایت کنه ما مقصر شناخته میشیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۰ #61067003

ما یک سایت اینترنتی داریم که حدود چندین سال به عنوان واسط متخصص و کارفرما فعالیت داره. مشتری کار رو سفارش میده و مجری کار رو انجام میده و ما مبلغ رو برای مجری واریز میکنیم. دفتر فیزیکی با آدرس و نماد ساماندهی وزارت ارشاد و جواز کسب اتحادیه الکترونیک هم داریم. در خصوص یکی از پروژه ها مشتری بعد از اینکه کار رو تحویل گرفته قصد داره از ما به بهانه کامل انجام نشدن کار و تاخیر در تحویل به عنوان کلاهبرداری شکایت کنه.
آیا اصلا میتونه همچین کاری انجام بده و اگر شکایت کنه ما مقصر شناخته میشیم؟
نحوه شکایت و تعیین تکلیف این موضوع به چه صورت هست؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع که شما چگونه کار را تحویل نموده اید بستگی به کیفیت ارائه کار و نوع قرارداد شما و سفارش مشتری دارد اگر طبق قرارداد کار را با همان کیفیت تحویل نداده باشید مشتری حق شکایت دارد .

خیر نمی توانی شکایت کند. ارکان بزه کلاخبرداری محقق نشده است.

با سلام با توجه به اینکه ارکان جرم کلاهبرداری شامل توسل به وسایل متقلبانه و مانور متقلبانه و فریب و بردن مال دیگری توسط سایت و یا عوامل آن انجام نشده جرم و اتهامی متوجه شما نخواهد بود.

سلام
به نظر امکان طرح دعوای کیفری کلاهبرداری علیه شما ندارد و در صورت طرح منتهی به قرارمنع تعقیب میشود

موضوع فعالیت شما حقوقی است و شکایت کلاهبرداری منتفی است .

با سلام می تواند شکایت کند و شما مدارک لازم را جهت این که کلاه برداری نیست باید ارائه دهید

بسمه تعالی : فرض سوال : چنانچه مجوز لازم برای فعالیت مجازی داشته باشید از بابت کلاهبرداری و یا هر عنوان به این مضمون مبری هستید و بحث دوم ایشان بستگی به قرارداد ( شفاها یا کتبا یا از طریق سایت ) قابل رسیدگی است و چنانچه حق با طرف دعوی شما باشه ملزم به پرداخت خسارت خواهید شد و شمامتقابلا از شخص مجری که کار رو انجام داده میتوانید شکایت کنید چون بعنوان طرف قرار داد با مشتری، شما شناخته خواهید شد