آیا احتمالات دیگر وجود دارد که بازپرس من را متهم کند یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #61058443

چکی به جهت ضمانت در اختیار اینجانب بود که منجر به وصول آن شدم بعد از حدود ۸ سال صاحب چک مدعی شده است که چک سفید امضا بوده است و شکایت نموده است کارشناس خط نیز نظریه خود را صادر کرده است که تاریخ توسط اینجانب ثبت شده است

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ایشان اثبات نمایند که این چک را حتما بعنوان امانت و ضمانت برای شما داده بودند برای شما مجازاتی در پی خواهد داشت
مگر اینکه شما نیز اثبات نمایید این چک بعنوان ضمانت نبوده و صرفا بدون تاریخ و با رضایت صاحب چک اقدام به زدن تاریخ نموده اید