چطور باید مطمئن شم که متنی رو که توی محضر مینویسن صوری نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #61057172

سلام من ده سال با همسرم زندگی کردم الان یکساله که خونه رو ترک کردم و مهریه را به اجرا گذاشتم حالا شرط برگشتن من اینه که حق طلاق رو بهم بده و مهریمو میبخشم چطور باید مطمین شم که متنی رو که توی محضر مینویسن سوری نیست باید دقیقا چی بنویسن که من بعدا اگه به مشکل برخوردم بدون حضور همسرم بتونم طلاق بگیرم و ایا اگه حق طلاق با زن باشه مرد هم میتونه درخواست طلاق بده ؟؟با توجه به اینکه من نهریه رو ببخشم و هیچ پشتوانه ای ندارم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر به متن تنظیمی بابت وکالت درطلاق توسط محضر شک دارید به همراه وکیل یاکارشناس حقوقی مراجعه کنید .‌ازطرفی وقتی شما وکالت درطلاق درقبال بخشیدن مهریه را موافق هستید .دیگر فرقی ندارد شما متقاضی طلاق باشید یا شوهر

سلام
باید به یکی از دفاتر اسناد رسمی برای تنظیم این وکالت نامه مراجعه نمایید.
مفاد وکالت نامه یا همان حق طلاق معروف این است که زوج به زوجه وکالت تام الاختیار می دهد که هر زمان اراده کرد حتی بدون بهانه ، بتواند خود را مطلقه سازد
بر طبق قانون و شرع، حق طلاق با مرد است و طلاق از طرف زن با وجود مخالفت شوهر، دشوار و زمانبر است، داشتن حق طلاق برای زن امتیاز بزرگی محسوب می‌شود
. اما باید دقت داشت که وکالتنامه‌ی طلاق یا شرط وکالت ضمن عقد کامل باشد. بهتر است قبل از هر اقدامی در این خصوص با یک وکیل مجرب و متخصص در امور طلاق مشاوره کنید. متاسفانه بیشتر شرط وکالت طلاق‌ها به‌دلیل کاستی اطلاعات سردفتران ازدواج از مراحل طلاق در دادگاه‌ها، ناقص و مجمل هستند و زوجه فقط به این دلخوش است که حق طلاق دارد. در حالی که در بیشتر موارد همین نقصان و اجمال موجب سنگ اندازی‌های فراوان برای او خواهد شد.

مواردی چون نداشتن «وکالت در اسقاط تجدیدنظر و فرجام‌خواهی» موجب خواهد شد که پروسه‌ی طلاق به درازا بینجامد یا در صورت نبودن عبارت «وکالت در قبول بذل» در وکالتنامه به همراه میزان دقیق آن، ممکن است قاضی رای طلاق را به دلیل نداشتن اختیار زوجه در قبول بذل صادر نکند یا ممکن است زوجه در نهایت مجبور به بخشش کامل حقوق مالی خود شود. اینها نمونه‌هایی از موارد کلیدی و تعیین‌کننده هستند.

بنابراین باید برای اعمال حق طلاق خود به نزدیک ترین دادگاه خانواده محل اقامت خود مراجعه نموده و گواهی عدم امکان سازش ، دریافت نماید