بیماری مقاربتی زوج و جدایی زوجه بعد از ۳ سال و نیم

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۴۶ #61029565

سلام، بنده زوج هستم و از کودکی مبتلا به هپاتیت ب. بیماری در مرحله خاموشی می‌باشد و ۳سال و ۶ ماه از زندگیمان می‌گذرد و زوجه ۳ سال پیش واکسن‌های مربوطه را در دوران عقد زده است. آیا زوجه الان با ادعای پنهان‌کاری بیماری می‌تواند طلاق بگیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، فسخ نکاح فوری بوده و منتفی است ولی طلاق بدلیل عسرو حرج ممکن است .

فسخ نکاح با توجه به اینکه فوری می‌باشد و گذشت سه سال این فوریت را از بین برده
و اگر در رابطه با این مسئله هم اگر دچار عسر و حرج شدند می‌توانند دادخواست طلاق بدهند

سلام فسخ نکاح فوری است،با توجه به گذشت مدت و اطلاع زوجه چنین امکانی وجود نخواهد داشت و عسرو خرج بواسطه بیماری هم بدلیل وجود راههای پیشگیری و حتی بارداری بدون خطر بعید به نظر می رسد

باسلام، فسخ نکاح با توجه به علم زوجه و مدت زمان طولانی منتفی است و با اثبات عسر و حرج بر این مبنا امکان طلاق دارد.

اگر از این بیمار قبل از نکاح خبر داشته که با توجه به توضیحات ظاهر هم همین است امکان فسخ نیست ولی از باب عسر و حرج در صورت اثبات می تواند در خواست طلاق دهد

با سلام
فسخ نکاح متصور نیست ولی ایشان با اثبات عسر و حرج ناشی از این بیماری می تواند اقدام به طلاق نماید.

سلام وقت بخیر

فسخ نکاح فوریست ولی دقتی ایشون واکسن زده یعتی علم به بیماری شما داشته فسخ منتفیست ولی با اثبات عسروحرج می‌تواند طلاق یگیرید