مرا با قفل فرمان تهدید کرد؛ موقع فرار کردن به یک ماشین دیگه برخورد کردم، چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۲ #61006543

توی خیابون یه اقایی برای اینکه پیچیدم جلوش منو با فقل فرمون تهدید کرد و اصرار به نگه داشتن ماشین من داشت که من موقع فرار کردن به یک ماشین دیگه برخورد کردم و همچنان ادامه دادم به مسیر در انتها هم با فقل فرمون به درب ماشین من زد و من پلاکش رو هم نتونستم بردارم
تکلیف من و اون بنده خدایی که زدم بهش چی میشه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات به اینکه شخصی با تهدید و ارعاب سبب تصادف شما شده و ادله کافی داشته باشید میتوانید شکایت کنید و خسارت ناشی از پرداخت خودرویی که با آن تصادف کرده اید را مطالبه کنید.
در هر صورت باید خسارت خودرو زیاندیده را در صورت مقصر بودن پرداخت کنید چه شخصا چه از طریق بیمه

با سلام
در صورتی که شماره پلاکی ندارید پس مقصر تلقی شده و میبایست خسارت خودرویی که به ایشان برخورد کردید را پرداخت نمایید

در صورت شناسایی آن فرد میتوانید با شهادت شهود یا مدارک دیگر ازایشان شکایت نمایید اما در برخورد شما با شخص دیگر باید خسارتشان را پرداخت نمایید.