آیا میتوان بر اساس همین موضوع درخواست اعاده دادرسی کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۹ #61005240

با سلام،
زوج تعدیل از اقساط مهریه زده و در این پرونده با وجود اینکه فیش حقوقی ساختگی اورده مبنی بر دریافت حقوق ۴ میلیونی در ماه چون در شرکت خصوصی برادرش کار میکند،و با وجود اینکه شهادت شاهدان نیز بر اساس فیش حقوقی ساختگی بوده زوجه درخواست استعلام فیش حقوقی از بیمه تامین اجتماعی را خواستار شده که استعلام بیمه تامین اجتماعی حقوق
۷میلیونی را نشان داده،با وجود این رای بر پذیرش تعدیل از ۸ ماه به ۱۱ ماه داده شده،و دادگاه تجدید نظر هم تایید کرده!!! جلسه اول زوج بدون وکیل در جلسه شرکت کرده ولی روز بعد لایحه ای به دادگاه تحویل داده که از طرف وکیلی برای پرونده بوده،در رای بدوی نامی از وکیل زوج اورده شده،ولی دادگاه اعلام کرده که زوج وکیلی نداشته و اشتباه شده! به نظر میرسد لایحه داده شده روی پرونده از طرف وکیلی بوده که این وکیل چون مراتب قانونی را طی نکرده و کد الکترونیکی نگرفته و قاضی پرونده پارتی بازی کرده،در مراحل بعدی گفته شده که نام وکیل در رای بدوی به اشتباه امده!!!!۱،سوال بنده این است اگر مشخص شود که لایحه ای که در پرونده از طرف وکیل زوج گذاشته شده بدون طی کردن مراحل قانونی و ثبت در الکترونیک قضایی و غیر قانونی باشد باتوجه به اینکه نام وکیل در رای بدوی اورده شده!!! ۲.اگر میشود ایا امکان دارد رای به کلی عوض شود؟۳،بررسی پرونده در اعاده دادرسی به چه صورت است؟؟؟ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، موارد مذکور از جهات اعاده دادرسی نیست، لکن میتوانید در صورت اثبات اصل فیش حقوقی، تقاضای تعدیل کنید.

درود
ممکن است وکیل صرفا در سربرگ خود برای زوج لایحه نوشته باشد بدون اعلام وکالت. اگر چه باید در برگه بدون سربرگ نوشته می شد. این موضوع از جهات اعاده دادرسی نیست

شما می توانیدبراساس فیش حقوقی تعدیل دهید