آیا میتوانم از دادگاه درخواست حضور مامور در هنگام ملاقات نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۹ #60908859

با سلام
حضانت فرزندم با من است و هر دو هفته یکبار در سرما و گرما برای اینکه حکم دادگاه اجرا شود فرزندم را به پارک میبردم تا با پدرش ملاقات نماید ولی سه هفته پیش همسرم گفت پسرم را میخواهد ببرد از ترس اینکه نبره چون قبلا هم ۹ ماه فرزندم را به من نشان نداده بود و اینکه وضعیت کرونا هم بد شده دیگر نبردمش و دوباره تقاضای دستور موقت داده

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،مراتب را طی لایحه ای به اطلاع شعبه برسانید تا محل جدیدی برای ملاقات تعیین شود.

وقت بخیر مراتب را به شعبه اطلاع داده تا محل ملاقات جدید در محل شعبه تعیین نمایند

بااحترام. مراتب رابه دادگاه اعلام کنید وشرایط گذشته را هم یادآوری کنیدتاتصمیم مقتضی گرفته شود.

با سلام،مراتب را طی لایحه ای به اطلاع شعبه برسانید تا محل جدیدی برای ملاقات تعیین شود.

سلام
مراتب را به شعبه اطلاع داده تا محل ملاقات جدید در محل شعبه تعیین نمایند

سلام مراتب را به شعبه ارسال دارید.

میتوانید تقاضای تعیین محل ملاقات در ارگانی دولتی را مطرح کنید .