قلع توسط شهرداری، چگونه صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۰ #60880140

سلام
آپارتمانی را مستقیما از سازنده خریداری نمودم و الان فروختمش ولی در قولنامه ذکر شده که در صورتی که آپارتمان توسط شهرداری قلع بشود باید فروشنده جواب گو باشد.
این به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی درصورت هرگونه مشکل قانونی ، طبق قانون شهردادی

بسمه تعالی : سوال حضرتعالی از نظر بنده دو فرض بر آن حاکم است .
اول علت قلع منظور در اثر طرح های تفضیلی مثلا تعریض باشد ؟
دوم: به علت ساخت غیر مجاز باشد ؟
در فرض اول و دوم شرط علم خریدار در زمان عقد است که بطور قطعی و با علم به قلع قطعی خریداری نماید که برابر قانون بیع فاسد بوده و الی آخر .....
دوم: مدت زمان موثر است که بدون قید زمان ( یعنی تا چه مدتی ضامن خسارت باشد) نیز بسیار اثر گذار است .
سوم : با توجه به عدم ثبت علت قلع توسط شهرداری ، توافق براین اساس جای شبهه دارد و میتواند مبطل شرط باشد . :
چهارم:آیا ذکر فروشنده مستمر ازابتداست یعنی سازنده را نیز در بر دارد یا خیر ؟ ( چون درر تمام قولنامه ها این مورد وجود دارد .
علی ایحال : جواب شما نیاز به تشریح دقیق سوال دارد که در مجموع پاسخ ها اگر اشتباه نکنم خود حضرتعالی به پاسخ دقیقی خواهید رسید

یعنی این واحد مجوز ساخت نداشته است و اگر توسط شهرداری تخریب شود فروشنده بایستی تمامی خسارات خریدار را بپردازد .

چنین اتفاقی (قلع بنا) برای شما از اساس موضوعیت پیدا نخواهد کرد که کل آپارتمان را شهرداری تخریب و قلع و قمع کند‌ لذا جای نگرانی نیست چرا که شروع ساخت با مجوز قانونی شهرداری صورت میگیرد. در اتفاقی نادر چنانچه تخریبی صورت گیرد شما هم قادر خواهید بود از سازنده خسارت بگیرید

سلام در صورتی که
اپارتمان بدون اخذ پروانه ساخت یا بدون مجوز احداث شده باشد و اگر توسط شهرداری تخریب گردد یا از حیز انتفاع خارج شود فروشنده باید خسارت خردار را جبران نماید .

یعنی در صورتی که توسط شهرداری قلع و قمع شود فروشنده باید تمامی خسارات شما را بدهد که البته بهتر است به صورت کاملا دقیق میزان مسئولیت فروشنده در قبال پرداخت خسارات روشن شود