شکایت از اداره کار به دیوان عالی کشور چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #60857856

سلام .در مجتمع پیش دبستانی یک معلم در مهرماه مشغول به کار بوده و در ابان ماه از ما نزد اداره کار شکایت کرده که از تیر ماه مشغول بوده است اداره کار با نظر بازرسی خود معادل ۳ ماه کارفرما را محکوم کرده و در شورا تایید شده در حالی که ما نامه از بهزیستی بر مبنای عدم فعالیت این شخص در تیر و مرداد را داریم و حقوق مهر ماه را کامل به حساب واریز کرده ایم و حکم دادگاه بر علیه این کارگر را داریم که در مجتمع ما ایجاد اغتشاش کرده و مارک قانونی را از بین برده نحوه تنظیم شکایت به دیوان عالی کشور چگونه باید باشد؟ هزینه تنظیم اوراق و تنظیم شکایت نامه چه میزان میباشد ؟ از اداره کار باید شکایت کنیم ؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب شکایت از اداره کار را باید در دیوان عدالت اداری مطرح کند نه در دیوان عالی کشور

شکایت از آرای صادره در اداره کار در صلاحیت دیون عدالت اداری است . باید ظرف سه ماه پس از قطعیت رای اداره کار شکایت در دیوان عدالت اداری مطرح شود .