راهکار برای اینکه زندان نرم چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۸ #60852732

در خصوص اتهام آقای.... و آزاد به قید کفالت دائر بر جعل کارت شناسایی نیروی انتظامی و استفاده از ان دادگاه با توجه به محتویات پرونده و تحقیقات انجام شده و نظر به گزارش مرجع انتظامی، کشف کارت شناسایی مجعول موصوف از متهم و اظهار و اقرار وی به ارتکاب بزه و با توجه به سایر قرائن و امارات موجود در پرونده بزهکاری ایشان را در مورد جعل محرز دانسته و مستندا به مواد ۵۲۳ و ۵۲۵ قانون مجازات اسلامی حکم بر محکومیت وی به تحمل یک سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی صادر و اعلام می نماید رضایت شاکی رو در دفتر خانه گرفتم و سند اون رو در اعتراض خودم به حکم پیوست کردم و در متن اعتراض عدم سوء سابقه و متاهل بودن و شرایط سخت زندگی رو لحاظ کردم.. ولی تجدید نظر رای دادگاه بدوی رو تایید کرد و نوشت دادنامه تجدید نظر خواسته مطابق ادله موجود در پرونده و موافق مقررات قانونی صادر گردیده است لذا مستند به ماده ۴۵۵ آیین دادرسی کیفری ضمن رد تجدیدنظرخواهی دادنامه معترض عنه را عینا تایید مینماید

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به رضایت شاکی استاد کنید ودرخواستی به شعبه مبنی بر تبدیل مجازات بدهید

با سلام
شما میتوانید بصورت کتیب درخواست تبدیل یا تعلیق مجازات را از اجرای احکام شعبه صادر ککنده رای تقاضا نمایید و نیز به رضایت شاکی استناد نموده و در صورت داشتن شرایط موجود برای تبدیل و تعلیق و یا تخفیف ، دادگاه با خواسته شما موافقت خواهد کرد ( دادگاه مختار است )

با سلام..
در خصوش موضوع مطروحه... با توجه به اخذ رضایت شاکی و صرفنظر کردن وی از شکایت، شما می توانید به پیوست رضایتنامه محضری شاکی از دادگاه تجدیدنظر تقاضای تخفیف مجازات و یا تبدیل آن به استناد ماده ۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری را بخواهید..
دادگاه در اینخصوص خارج از نویت رسیدگی و دادنامه صادره را در حدود قانون تخفیف و یا به مجازاتی که مناسب تر به حال شماست، تبدیل می کند..
موفق باشید..

حکم قطعیت یافته و باید تحمل حبس نمایید