آیا زن ناشزه ای که همسرش او را طلاق نداده میتواند با دیگری ازدواج نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۲ #60847537

آیا زن ناشزه ای که همسرش او را طلاق نداده میتواند با مرد دیگری ازدواج کند یا خیر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تا قبل از اجرای صیغه طلاق هرگونه اقدام شما رابطه نامشروع و حرام تلقی می گردد

تا زمانی رابطه زوجیت با طلاق منحل نشده و مدت عده نیز سپری نشده باشد ازدواج زن با دیگری شرعا باطل و رابطه با آن مرد نیز رابطه حرام است نشوز زن تاثیری در این قضیه ندارد

باسلام
ازدواج هر زنی که درعلقه زناشویی قراردارد از نظر قانون و شرع دارای اشکال می‌باشد فرقی بین ناشزه بودن یا نبودن نیست

ازدواج زنی که در علقه زوجیت قرار دارد به لحاظ شرعی و قانونی باطل است خواه ناشزه باشد یا غیر ناشزه .

با سلا و عرض ادب
خیر زن درعلقه زوجیت شخص دیگری است و نمیتواند هیچ گونه عقد نکاح اعم از دائم یا موقت برقرار کند

با سلام. خیر امکانپذیر نیست. ازدواج مجدد پس از اجرای صیغه طلاق و گذراندن دوران عده برای خانم ممکن است.