این استعلام توسط دادگاه انجام میشود یا دادگاه به من نامه میدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۰ #60832550

با سلام
من برای پرداخت مهریه دادخواست اعسار دادم و جلسه رسیدگی تشکیل شد و در جلسه به همراه شهود حضور پیدا کردیم.حالا در سامانه ثنای من نوشته که قاضی میخاهد استعلام کند.می خواستم بدانم که این استعلام توسط دادگاه انجام میشود یا دادگاه به من نامه میدهد و من خودم شخصا باید این استعلام را انجام بدهم.باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا دادگاه به صورت سیستمی اقدام به استعلام خواهد کرد، در صورت لزوم از خواهان دعوت به عمل می‌آورند.

اغلب موارد اسعلامات توسط خود دادکاه صورت می گیرد

درود
خود شعبه راسا استعلام را انجام می دهند.

خیر در خصوص استعلام دادگاه نامه ای به طرفین دعوا داده نمی شود بلکه خود دادگاه استعلام می نماید

خیر استعلام در این مورد برعهده ی خود دادگاه میباشد

درود
معمولا استعلامات به صورت سیستمی انجام می پذیرد.

درود بر شما، معمولا دادگاه خود اقدام به استعلام خواهد کرد، در غیراینصورت از خواهان دعوت به عمل می‌آورند.