ادعا میکنه که پیج رو از اون خریدن و بهش پول ندادن و شکایت میکند، پای من این وسط گیر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #60820348

سلام و خسته نباشید
برای بنده یک مسئله ای پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
من از یک شخصی یک پیج اینستاگرام خریدم و الان یک شخص دیگری اومده دایرکت بنده و ادعا میکینه که پیج رو از اون خریدن و بهش پول ندادن و میگه که شکایت میکنه من به اون آقایی که پیج رو ازش خریدم این موضوع رو گفتم و ایشون گفتند که دروغ هست، ما این پیج رو اصلا از اون طرف نخریدیم که الان ادعای دزدی میکنه

الان میخواستم بدونم پای من این وسط گیر هست یا نه
یا اصلا به من ربطی داره یا نه و اون طرف میتونه کاری بکنه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نگران نباشید شما مرتکب هیچ جرمی نشده‌اید در صورت شکایت فقط حقیقت را بیان کنید.