آیا ثبت احوال موظف نیست عین نام درج شده در شناسنامه کانادایی ایشان را در شناسنامه ایرانی ثبت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #60789716

با سلام ، قبلا سوال پرسیده بودم که با وجود درج نام سید در شناسنامه پدر و پدر بزرگ همسرم نمی خواهم آن را در شناسنامه فرزندم که تا چند ماه دیگر متولد میشود بگذارم که وکلای محترم پاسخ دادند امکان پذیر نیست و موافقت نخواهد شد. لازم به ذکر است فرزند من در کانادا متولد خواهد شد و ابتدا پاسپورت و شناسنامه کانادایی می گیرد که ما در آن سید نمی گذاریم، حال در هنگام بازگشت به ایران و برای دریافت شناسنامه ایرانی برای ایشان آیا ثبت احوال موظف نیست عین نام درج شده در شناسنامه کانادایی ایشان را در شناسنامه ایرانی ثبت کند؟ ایا مجدد پیشوند سید را به ابتدای نام می افزاید و سپس شناسانامه را ارائه می دهد؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

با سلام
با توجه به اینکه سیستم تابعیت در ایران سیستم خون می باشد و از پدر به فرزند منتقل می شود ثبت احوال بر اساس قانون موظف است پیشوند سید را در شناسنامه فرد لحاظ نماید و تفاوتی در تاخر یا تقدم گذرنامه یا شناسنامه شخص متولد شده در کشور دیگر ندارد و تابع قوانین جمهوری اسلامی است.