شکایت بخاطر خرید اینترنتی و کلاهبرداری

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۹ #60782009

در یکی از کانالهای تلگرام خرید لباس انجام دادم و پس از واریز وجه دیگه هیچ جوابی دریافت نکردم از ادمین اون کانال چه اقدامی باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع خریداینترنتی به شیوه ی کلاهبرداری بوده لذا می‌توانید مراتب را به پلیس فتا اطلاع دهید و دادخواست حقوقی وکیفری از مراکز قضایی داشته باشید.

درود با مراجعه به پلیس فتا تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت نمایید وفیش پرداختی ودلایل دیگر را ضمیمه شکایتتان نمایید

سلام و احترام

این پرونده هم از باب حقوقی و هم از باب کیفری قابلیت پیگیری را دارد.
اگر مایل به انجام اقدام حقوقی بودید ، اقدام کنید و در ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید و اگر نتیجه مثبت حاصل نشد ، دادخواست حقوقی مطالبه وجه را مطرح بفرمایید.
از باب کیفری هم می توانید موضوع شکایت کلاهبرداری اینترنتی مطرح کنید.
ترجیحا به پلیس فتا هم می توانید گزارش بدهید.

موفق باشید انشا الله.

سلام در صورتی که تمایل دارید از طریق کیفری اقدام کنید تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید در غیر اینصورت میتوانید حقوقی اقدام کرده و دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام،هم به صورت کیفری تحت عنوان کلاهبرداری و هم حقوقی تحت عنوان مطالبه وجه قابل شکایت است موضوع را به پلیس فتا نیز اطلاع دهید.

با سلام
از جنبه حقوقی و کیفری قابل مطالبه و پیگیری است.
اگر می خواهید حقوقی اقدام کنید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و اگر نتیجه نداد، دادخواست حقوقی مطالبه وجه مطرح کنید.
از جنبه کیفری می توانید شکایت کلاهبرداری اینترنتی مطرح کنید.
به پلیس فتا نیز می توان تخلفات را گزارش داد.

با سلام
اقداماتی که می‌توانید انجام دهید
۱- طرح شکایت کیفری کلاهبرداری
۲-شکایت حقوقی مطالبه وجه
و علاوه بر طرح این دو شکایت و به طور همزمان در سایت پلیس فتا نیز گزارش کانال را ثبت نمایید.