میتونم ثابت کنم این چک برای من بوده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #60743052

باسلام.
من مبلغ ۲۰ تومن پول طی یک فیش بانک ملت و مبلغ ۳ تومن نقدا طی رسید آن رو گرفتم به یکی از دوستام و البته همکارم قرض دادم و در مقابل چک به مبلغ ۲۳ تومن بدون تاریخ و بدون در وجه از اون به عنوان ضمانت برگشت پولم گرفتم. قرار شد پول رو ۳ ماهه بهم بده و چک رو به خودش بدم. بعد ۳ ماه پیامک داد که پول حاضره چک رو بیار.
منم چک رو در حال بردن براش گم کردم. خود دوستم رفت بانک جلو اون چک رو مسدود کرد و رفت دادگاه هم به عنوان دارنده چک درخواست مسدودی داد. همه اقدامات رو به اسم خودش انجام داده یعنی اظهار کرده که خودش چک و گم کرده
۱ _حالا اگه این دوستم بخواد پولم رو نده من میتونم ثابت کنم این چک برای من بوده؟ (( توی ته چک اون چکم اسم منو به عنوان مالک چک نوشته یعنی چک و به من داده. ثابت میکنه چک و به من داده.)))
۲_ من با این فیش واریز و رسید دریافت وجه و چک که خودش امضا و اثر انگشت گذاشته و توش قید شده علاوه بر پول این چک مفقودی به این شماره سریال رو بابت ضمانت این قرض به من داده، میتونم ثابت کنم که به من بدهکاره و باید طلبم رو پرداخت کنه؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر رسید یا دست نوشته ای با امضای طرف مقابل در دست دارید میتوانید در صورت امتناع از پرداخت بدهی ، اقدام قانونی نمایید.