ماشین را بدون اجازه و اطلاع من فروخته، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۸ #60693490

با سلام
من یک کامیون خریدم ولی ۲ دونگ کامیون را قرار شد قسطی پرداخت بکنم و سند به نام من خورد ولی در رهن فروشنده. من نصف اقساط را پرداخت کردم و الباقی را نتوانستم پرداخت بکنم ماشین رو گذاشتیم همون نمایشگاهی که خریده بودیم تا بفروشد و من پولم را بگیرم و او هم به پول خودش برسد ولی ماشین را بدون اجازه و اطلاع من فروخته و من تازه فهمیدم که ماشین ۲ ماه پیش فروخته شده میخواستم ببینم الان چیکار بکنم و چجوری پیگیری بکنم؟
که سریع به پولم برسم؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی اعلام بطلان بیع به خاطر انتقال به غیر

سلام
باتوجه به اینکه ماشین به نام شما سند خورده است ایشان حق فروش آن بدون جلب رضایت شما را نداشته اند،لذاغ میتوانید علیه ایشان شکایتی مبنی بر فروش مال غیر و معامله ی فضولی مطرح نمایید

با سلام
با توجه به اینکه سند کامیون به نام شما بوده و صرفا در رهن فروشنده بوده و در زمان مالکیت شما کامیون رو انتقال داده است می توانید تحت عنوان فروش مالی غیر از ایشان شکایت کیفری نمایید. از طرفی معامله انجام شده توسط ایشان را رد نمایید.

سلام. اگر کلا به نام شما بوده و فقط به خاطر ان دو دانگ در رهن، بوده.شکایت انتقال مال غیر و خیانت در امانت رو بکنید.. همچنین میتونید دادخواست رد معامله فضولی رو با طرفیت فروشنده و خریدار بدهید