آیا میتوان از وکیل به علت درخواست حق الوکاله شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #60679838

سلام حدود برج ۹ پارسال برای پرونده حقوقی ملکی به وکیل مراجعه کردیم خود وکیل ارزش حدودی خواسته ما رو حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰میلیون براورد کرد.
و مبلغ حدود ۱۰۰میلیون بابت حق الوکاله به اقساط مقرر شد پرداخت کنیم.
بعد از ۲ماه بدون دادگاه رفتن با طرفینمون و چندین بارجلسه و قیمت کارشناسی منطقه به قیمت ۲۰۰میلیون به جای مبلغ تقریبی اولیه و کاشناسی خود خانم وکیل با بقیه طرفین به نتیجه رسیدیم و قبل از تاریخ دادگاه کارمون با طرفین تمام شده و به صلح انجامید.
بعد از اتمام کار و پرداخت حدود ۳۰میلیون به وکیل مراجعه کردم و به ایشان گفتم که با توجه به دریافتی من مبلغ حق الوکاله ایشان بیش از اندازه است و حتی حاضر به پرداخت ۱۰میلیون تومان دیگر به ایشان هم شدم و تقاضای حساب مجدد را به ایشان کردم اما ایشان قبول نکردند و با بهانه اینکه وقت گذاشتن و مدرک دکتری دارندو پروانه ایشان از تهران هست،با بی احترامی گفتند که مطابق قرارداد و سفته های قرارداد باید من کل مبلغ رو پرداخت کنم.
حال ۳ سوال برای من پیش اومده:
۱: ایا مبلغی که از من گرفتن با توجه به دریافتی من از پرونده بیش از حد مجاز هست و چقدر حق اصلی ایشان تو این پرونده هستش ؟!
۲: می تونم از ایشان بابت اضافه دریافتیشون شکایت کنم ( کپی قرارداد رو دارم )
.
۳: وکیل می تونه سفته های داخل قرارداد رو به شخص ثالث دیگه برای وصول بده؟( شماره سفته ها در قرارداد ذکر شده).
.
با تشکر از سایت خوب شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان بایستی قراردادتان را بررسی نماییم تا بتوانیم شما را راهنمایی نماییم .