وکیل درخواست استرداد جهیزیه نموده، چگونه زوجه پرونده را ببندد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۳ #60650122

باسلام خانم اینجانب به مدت یه ماه رفته بود ولی الان خونه اومده ولی برادرش در خونه از دستش وکالت گرفته بودند که کامل گفته که اومدن ازم گرفتن حالا وکیلش درخواست استرداد جهزیه کرده حالا الان که خونه هست خودش میتونه بره در دادگاه پرونده را ببنده و وکالت که داده را همون جا ببنده یا چکار کنیم همچنین شناسنامه و کارت ملیش را نمیدن خانواده اش چجور در دادگاه احراز هویت بشه همچنین اگه نره وکیل در دادگاه باشه من برم قاضی چه دستوری میده ایا با رای قاضی بعد خانوم بره میتوان پرونده را بست و در اینده مشکلی پیش نمیاد که باتشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون احراز هویت امکان بستن پرونده نیست
اما پس از اینکه کارت ملی همراه داشته باشد میتواند به دادگاه برای بستن پرونده بدون حضور وکیل اقدام کند

در هر صورت می‌تواند تقاضای استرداد دادخواست را داشته باشد. و اگر مدارک ندارد می‌تواند روز رسیدگی که وکیل هم هست در دادگاه حاضر شود و از وکیل بخواه دادخواست را استرداد کند.

اگر وکالت بلاعزل داده باشد نمیتواند وکیل را عزل نماید. ولی چنانچه بلاعزل نباشد وکیل را عزل و اقدام به
همسرتان میتواند دعوی را مختومه نماید به شرطی که دادگاه بتواند هویت وی را احراز نماید.
عمل برادرانتان در خصوص اخذ وگرو گرفتن مدارک شناسایی شما جرم است . میتوانید طرح دعوی کیفری نمایید.