بعد از وصول چک،آیا مالک میتواند ادعایی مبنی بر تخلیه به علت تغییر شغل سرقفلی بنماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۱ #60519676

با سلام
بنده قصد تغییر شغل سرقفلی دارم، مالک حاضر به امضای محضری نیست و عنوان کرده چکی در وجه ایشون بابت رضایت صادر کنم.
میخواستم بدونم اگر بنویسم چک در وجه آقای_____ جهت اخذ رضایت دریافت پروانه کسب کافی شاپ، آیا بعد پاس شدن، مالک میتونه ادعای تخلیه بابت تغییر شغل در سرقفل کنه؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حاضر به امضای متن نیست در چک باید بنوسید بابت تغییر شغل فلان مغازه ......و در کپی چک از او اکمضا و اثز انگشت بگیرید چون ممکن است چک را به ثالث بدهد یا اصلا وصول نکند تا بتواند شما را محکوم نماید

سلام خیر نمی تواند اما بهتر است که به صورت محضری از ایشان رضایت بگیرید .

بهتر است اقدامات فوق در قابل قرارداد و با امضا شهود انجام شود

باسلام ووقت بخیر
برای تغییر شغل باید اجازه مالک باشد و یا ازطریق دادگاه اقدام شود علی ایحال بهتر است توافق نامه دال بر رضایت کتبی از مالک با امضای شاهد داشته باشید و درکنا رآن هم اگر توافق شده چکی از شما دراین مورد دریافت شود میتوانید توضیحات را ذکرکنید .

بهتر است قراردادی تنظیم کنید که درآن نگارش شده باشد مالک در قبال دریافت فلان مقدار حاضر به دادن رضایت در تغییر شغل شده است. وامضای مالک را هم با دوشاهد در ذیل آن داشته باشد