میشه الان به اجرای احکام مدنی نامه بدم و بهشون شماره شبا معرفی کنم تا به همون شماره شبام بریزد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۷ #60512040

با اهدا سلام و احترام

من در خصوص خسارت ناشی از تصادف شکایت کردم از شورای حل اختلاف برام تماس گرفتن که زن محکوم علیه اومده بیا باهاش توافق کن! اصلا با عقل جور در نمیاد من با یکی تصادف کردم بعد زنش بیاد با زنش توافق کنم! لایحه دادم تمایل به توافق ندارم. به نظرتون یه نامه برای قاضی بنویسم که جناب قاضی شما قانون توافق با همسر محکوم را به مجلس پیشنهاد بدین در صورت تصویب من بیام با همسر محکوم علیه توافق کنم چن تو قوانین حقوقی،مدنی و کیفری قانونی به اسم توافق با همسر محکوم علیه ما نداریم خیلی این رفتارشون اشتباهه

بعد بزرگواران من بعد از این که متشاکی خسارتم رو به صندوق دادگستری ریخت برای دریافتش باید اقدام کنم
یا میشه الان به اجرای احکام مدنی نامه بدم و بهشون شماره شبا معرفی کنم تا به همون شماره شبام بریزه؟
تا راحت تر خسارتم رو دریافت کنم

مرسی از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما به اجرای احکام مراجعه نمایید و الزامی به پذیرش سازش ندارید موفق باشید

درود بر شما
اقدام شورا جهت حصول توافق و‌در راستای هدف اصلی تشکیل شوراهای حل اختلاف و قانونی بوده است . شما الزامی به پذیرش توافق ندارید ولی درصورت توافق میتوانید مستقیما شماره شبا را در متن توافق قید بفرمایبد و مستقیما به حساب خودتان واریز شود و راه کوتاه تری طی کنید در غیر اینصورت طبق رویه اجرای احکام بعد از پیگیری و مراجعات شما درصورت واریز وجه به حساب دادگستری میتوانید جهت برداشت وجه و ارائه شماره شبا اقدام نمایید اقدام نمایید .
موفق باشید .

سازش کردن از وظایف ذاتی شوراست
شما میتوانید قبول کنید و می توانید نپذیرید که هر دوی از این مورد روال خاص خود رادارد
در خصوص حساب هم شما می توانید به شعبه مراجعه کنید

با سلام مشکلی ندارد میتوانید مبلغ را از ثالث که همسرش‌می باشد بگیرید و بعد از واریز نسبت به ارائه شماره حساب اقدام نمایید.

سلام
الزامی به توافق نیست ولی درصورت توافق باشخص محکوم علیه میتوانیدمستقیماخسارت راازطرف دعوی دریافت کنید.درغیراینصورت بایدمطابق روال قانونی اجرای احکام بامراجعات مکررخسارت رادریافت کنید

خیر شما الزامی به توافق و سازش ندارید

الزامی درخصوص توافق ندارید