از سازندگان آپارتمان،با عنوان خیانت در امانت شکایت کردم که به جایی نرسید، چگونه و با چه عنوانی از آنها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۲ #60486334

عرض سلام و احترام خدمت متخصصین گرامی
اول از همه عذرخواهی میکنم که سوالم طولانیه، اما ممنون میشم اگر به سوالات انتهای اون پاسخ دقیقی بدید.
من سال ۹۳ آپارتمانی رو در _____ خرید کردم که الان مبایعه نامه ای رو از اون دارم، سازندگان اون آپارتمان ۲ تا شریک بودند که زیر مبایعه نامه رو هر دو امضا کردند، قرار بود ۹۵ آماده بشه که ۹۶ آماده شد، اما ۹۶ که واحد رو میخواستند واحد رو به من تحویل بدند فقط یکی از سازندگان حضور داشت و پشت مبایعه نامه رو نوشت و امضا کرد، همون موقع گفتند که واحد شما که ۴۵ متری بود الان شده ۵۶ متر، ما با شما به همون قیمت سال ۹۳ اضافه متراژ رو محاسبه میکنیم، منم گفتم که پول اضافه متراژ رو ندارم، اونها هم گفتند که ما وام بانکی رو بجای ۳۵ تومن میکنیم ۵۰ تومن که بتونی بپردازی، منم قبول کردم و فقط یکی از سازندگان این صحبتها رو امضا کرده، توی همون جلسه گفتند که چون راه شما دوره بیا اجاره نامه رو امضا کن تا ما برات واحد رو اجاره بدیم، من هم متاسفانه قبول و امضا کردم و واحد رو اجاره دادند و توی اون یکسال اجاره پول پیش خونه (۲۵ تومن) بجای اینکه دست من باشه دست اونا بود، الانم مستاجر یکساله که رفته و کلید رو به همون سازنده ها داده و من نمیتونم وارد آپارتمان بشم، که برای این موضوع به حل اختلاف رفتم و حکم تخلیه گرفتم که قراره حدود ۱۰ روز دیگه برم با مامور واسه تخلیه و ورود به آپارتمان.
حالا سوالات من:
۱- من بابت اون یکسالی که پول مستاجر دست اونا بود ازشون شکایت خیانت در امانت کردم که به جایی نرسید، آیا به عنوان دیگه ای میشه شکایت کرد از سازنده ها؟
(اینم بگم که مستاجر پیش دادیار اقرار به این کرده بود یکسال پیش که پول رو به سازنده ها داده)
۲- الان توی این یکسال اونها سند رو به نام من نمیزنند و میگن وامت ۳۵ تومنه، در حالی که من میگم خودتون گفتید وام ۵۰ تومن میشه، اما اونا قبول نمیکنند و واحد الان خالی و بلا تکلیفه؛ آیا بابت این قضیه نمیشه ازشون شکایتی کرد؟

ممنون از صبر و پاسخ شما

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا شما ملزم به پرداخت مابه‌التفاوت متراژ طبق مبلغ قراردادی هستید بنابراین می توانید بابت اجرت المثل و اجاره بها دادخواست بدهید و تعهدات را تهاتر کنید

بایستی دادخواست الزام به ایفای تعهد و انتقال سند رسمی بدهید و خسارات را مطالبه نمایید .

سلام . شما باید مطالبه اجاره بها را بنمایید . در خصوص خیانت در امانت ممکن است بد دفاع کرده اید که حکم به ضرر شما صادر شده است . در خصوص تحویل مبیع و سند رسمی باید علیه فروشندگان دادخواست تنظیم نمایید .

بابت یکسال اجاره می تونید اگر اجاره با خود مستاجر مستقیم منعقد کردید از انها بابت مطالبه اجاره بها دادخواست بدهید وبرای وام ۵۰ تومان اگر قرارداددارید برابر ان قرار داد الزام به انجا تعهدشان نمایید

اولا شما برای گرفتن اجاره بها باید دادخواست مطالبه وجه به دادگاه بدین.
ثانیا در خصوص انتقال سند هم باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی تقدیم دادگاه کنید