شخصی که که خودروی لیزینگی را به او فروخته ام، چکها را پاس نکرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #60388980

بنده یک خودرو لیزینگی از ایران خودرو سال ۹۶ خریدم و بعد از پاس شدن ۴ عدد از چکها آنرا به شخص دیگری فروختم و یک قول نامه دستی با ایشان نوشتم و قرار شد چکها را سر موقع خودش پاس کند ولی متاسفانه هیچ یک را پاس نکرده.
لطفا برای توقیف خودرو بنده را راهنمایی کنید.
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی خودتان وجه چک ها را تادیه نمایید و به طرف خریدار طرح دعوی الزام به ایفای تعهد قراردادی و مطالبه وجه و خسارات وارده و تاخیر تادیه نمایید .

با سلام
نظر به ایجاد رابطه قراردادی مبنی بر فروش خودرو وتعهد شخص مبنی بر پاس کردن چکها وعدم وصول انها در مواعد مقررلذا میتوانید دادخواست مطالبه وجوه چکها بانضمام تامین خواسته بابت توقیف اموال ایشان را از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست نمایید