اگر پسر ملک پدر را اجاره داده باشد تخلیه ملک به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۳۴ #60372

با سلام.بنده آپارتمانی را طبق قولنامه بنگاه بمدت 1 سال از شخصی و با ودیعه 50 میلیون تومان اجاره نمودم و ساکن شدم. پس از حدود 1 ماه متوجه شدم که مالک آپارتمان پدر شخص اجاره دهنده بوده و قولنامه بین من و پسر مالک منعقد شده است.پس از مراجعه به مالک بمن گفته که پسرش حق اجاره نداشته و باید ملک را تخلیه کنم و پسر مالک هم به خارج از کشور رفته و بنده به ایشان دسترسی ندارم.حالا تکلیف بنده چیست و چه اقدامی باید انجام دهم تا به حق و حقوق و مبلغ ودیعه خود برسم و آیا باید از بنگاه و پسر مالک آپارتمان شکایت کنم؟آیا الان که متوجه شده ام اقدام کنم یا در پایان قرارداد شکایت مطرح کنم؟(ضمنا در اجاره نامه بنگاه ذکر گردیده که تمام مدارک اثبات مالکیت ساختمان مثل سند به رویت بنگاه رسیده است)

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه پدر ایشان برای تخلیه ملک خود اقدام کنند شما نیازی نیست که تا اتمام قرارداد صبر کنید لذا باید شکایت خود را علیه پسر ایشان تنظیم کنید و برای مطالبه وجه ودیعه اقدام نمائید. شما باید ملک را از صاحب آن اجاره میکردید و یا وکالت ایشان را از پدرش برای اجاره ملک رویت میکردید.