فسخ وکالت بلاعزل چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۴ #60339177

سلام
اگه به یکی از اعضای خانواده کل اعضا وکالت بلا عزل بدهند و فرد مزبور بعد از کاری که قرار بود انجام بدهد حاضر به فسخ نباشد با توجه به این که اطلاع نداشتیم که ایشون حق هرگونه کاری رو دارند و اکنون محضر می گویند که در قسمت اجازه فسخ نوشته شده اجازه نداریم و ما اینکارو نکرده ایم چکار باید کرد با توجه به اینکه ایشون اسناد و مدارکی و کارتهای بانکی را هم با خود بردند و حتی داروها و در پیامک قید کرده اند تا کارهایی که می گویند را انجام ندیم فسخ نمی کنند الان ما چکار باید بکنیم؟ سپاسگزارم از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موکل می تواند هر وقت بخواهد وکیل خود را عزل کند

فسخ وکالت لاعزل امکانپذیر نیست

باسلام
از طریق محاکم قضایی اقدام کنید

باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

اگر مورد وکالت توسط شما انجام شود وکیل دیگر نمی‌تواند اعتراضی نماید.

وکالت بلاعزل فقط با توافق طرفین در همان دفتر اسناد رسمی باطل می شود یا با فوت یا جنون احد از طرفین

امکان عزل وکیل در وکالتنامه هایی که موکل حق عزل را از خود ساقط نموده به هیچ عنوان وجود نداشته و تنها از طریق ضم وکیل یا امین( اگر از خود ساقط نکرده باشید) میتوانید در برابر اقدامات وکیل سدی ایجاد کنید .