اگر به هر علتی نخواد رابطه برقرار کنه بهش مهریه تعلق میگیره یا بدون مهریه میشه طلاقش داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۴ #60334027

بعد گذشت ۲ سال از عقد و ۶ ماه از عروسی چنانچه همسرم به هر علتی نتونه یا نخواد رابطه برقرار کنه بهش مهریه تعلق میگیره یا بدون مهریه میشه طلاق داد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر زوجه دوشیزه باشد نصف مهریه به وی تعلق می گیرد

اگر عدم برقراری رابطه ناشی از بیماری یا عذری باشد شما می توانید عقدنکاح را فسخ نمایید و مهریه به زن تعلق نمی گیرد اما اگر عدم نزدیکی ارادی و عمدی باشد با پرداخت نصف مهریه می توانید وی را طلاق دهید

با سلام
اگر ارادی باشد میتوانید تقاضای طلاق نمایید و نصف مهریه تعلق میگیرد
اگر وجه پزشکی داشته باشد تقاضای طلاق نمایید و مهریه از ایشان ساقط میگردد.

اگر زوجه قادر به برقراری رابطه نبوده و به علت مشکل یا بیماری وی برقراری رابطه و دخول امکان پذیر نباشد میتوانید عقد نکاح را فسخ کرده و مهریه نیز کان لم یکن میگردد ، اما اگر خودداری زوجه از رابطه خودخواسته و ارادی باشد میتوانید تقاضای طلاق را مطرح کنید که در این صورت ایشان مستحق دریافت نیمی از مهریه خواهد بود .