مبایعه نامه من هم چون حق تفویض نداشتن وکیل اول ولی تفویض دادن به وکیل دوم؛ باطل است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۲ #60305774

سلام ببخشید
ملتمسانه خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایین
.....
اپارتمانی وکالتی فروخته شده چند سال قبل به وکیل اول
تو وکالت تام اختیار بوده
حق توکیل به غیر به کرار داشته
بلاعزل بوده
حق فروش داشته
حق سند زدن و ...
.
وکیل اول اختیاراتش را تفویض وکالت دادن به وکیل دومی
.
■ با توجه به اینکه قید نشده تو وکالت اولیه
داشتن ● حق تفویض وکالت و ● فقط حق توکیل قید شده
وکیل میتونسته وکالت را به نفر ( دوم تفویض وکالت ) بدهد؟؟
.
چون در وکالت حق تفویض نیامده و فقط حق توکیل به کرار قید شده
◼ مشکل من
وکیل اول با نداشتن حق تفویض (وکالت را تفویض دادن به نفر دومی ) و نفر دوم به من فروختن با (مبایعه نامه )
من الان متوجه شدم در وکالت اولیه حق تفویض داده نشده بوده و وکیل اول تخلف کردن که تفویض دادن به نفر دوم (وکیل دوم ) باید چکار کنم الان و چگونه شکایت کنم؟

◼ لازم بذکر است چون اپارتمان ها مال شرکت تعاونی شهرداری است اونجا پشت در پشت انتقال داده شده موکل وکیل اول حتی رسمیت دادن وکیل دوم و من و الان شرکت تعاونی منو مالک میدونه / و من سند عرصه دارم

اما تو وکالت اولیه توسط موکل به وکیل اول که اپارتمان را فروختن / اصلا وکیل اول بهش اختیار تفویض داده نشده (فقط حق توکیل به غیر به کرار آمده )
ولی وکیل اول رفتن و به وکیل دوم تفویض دادن اختیاراتشان را و وکیل دوم هم به من در قولنامه فروختن /
من چه کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قبلا پاسخ داده شده است

بادرود سوال تکراری است.

بادرودوسلام سوال شما تکراری می باشد.

سوال تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است.

سوال تکراری و به دفعات پاسخ داده شده

سلام
برای راهنمایی دقیق تر، از خدمات مشاوره ای سایت بنیاد وکلا استفاده کنید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید سوال تکراری می باشد .