با توجه به اینکه حکم رو دادگاه صادر میکنه، آیا ممکن است بنده مشمول خسارت به شخص دوم شوم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۸ #60266768

با عرض سلام و ادب
برای چک برگشتی از آقای الف، ماشینی(خودرو سواری شخصی بوده) که در داخل راهور به اسمش بود رو توقیف کردیم
خودآقای الف ادعا کرده بود که ماشین رو فروخته(فروش بعد از تاریخ سررسید چک بوده)، اما در نهایت ماشین بعد از یکسال حکم توقیف رویت شده و توقیف شده
حالا که ماشین توقیف شده آقای ب پیدا شده که میگه ماشین رو وکالتی خریدم وبه خاطر کرونا نرفتم به نام بزنم(سند ماشین هم این مدت توقیف بوده) و ایشون ادعای خسارت روزانه ۳۰۰ هزارتومنی بابت توقیف ماشین (میگن با ماشین کار میکردن!)از من کرده (علت هم میگن آقای الف از قبل گفته بوده که فروخته)

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باتوجه ب توضیحات و عدم اطلاع قطعی شما(صرفا ادعای ایشان)از فروش خودرو توسط شخص اول ب شخص دوم،شما مسئولیتی در قبال پرداخت خسارت ندارید

درود بر شما، عمل شما وفق قانون بوده، لکن تاخیر ایشان در فک پلاک و سایر امورات بوده که موجب توقیف شده، لذا نمی‌توانند بابت دریافت خسارت از شما راه به جایی ببرند.

با درود
نمی‌توانند از شما مطالبه خسارت‌ نمایند.

سلام و درود
خیر
لکن در صورت اثبات اطلاع شما ممکن است
موفق و موید باشید

خیر
ولی اگر ثابت کنند اطلاع داشتید مال متعلق به غیر است و تعمدا توقیف کردید در این صورت بله

به نظر نمی‌رسه بتونن علیه شما حکم خسارت بگیرند چون اقدام خودشون باعث خسارت شده و پلاک رو فک نکرده بودند

سلام اقدام شما کاملا مطابق با دستور مقام قضایی بوده و آن فرد نمی تواند علیه شما بابت خسارت حکم‌بگیرد.