چقدر زمان میبره که بتونم مهریه ام رو بگیرم و بر چه اساسی مهریه رو تقسیط میکنند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۲۹ #60209348

باسلام و احترام
بنده مهریه ام رو از طریق ثبت اجرا گذاشتم و چون مالی نداشت پرونده مختومه شد و یه نامه به من دادن و از طریق دفتر خدمات قضایی مهریه ام رو از دادگاه اجرا گذاشتم و دادخواست اعسار هم دادم ممنون میشم راهنماییم کنید که اعسار رو از من قبول میکنن یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پذیرش دادخواست اعسار از سوی قاضی در صورتی است که شخص اموالی نداشته باشد

باسلام
اعسارازهزینه دادرسی باارایه مدارک ومستندات قانونی ازقبیل شهادت شهودبه اوضاع معیشتی شماواثبات این موضوع بستگی دارد.

با سلام و ادب
زمان دقیقی نمی توان گفت.قاضی بر اساس شرایط مالی زوج مهریه را تقسیط خواهد نمود.

با سلام. معمولا دادگاه ها درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطالبه مهریه را می‌پذیرند ولی باز هم بستگی به توانایی مالی و... شما دارد.
در مورد اقساط مهریه با توجه به عدم شناسایی هیچ گونه مالی از زوج تعیین اقساط با نظر قاضی و توانایی مالی زوج دارد.

اگر خانه دار باشید، احتمال قبول اعسار بالاتر است.

سلام
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
اگر زوج توان مالی نداشته باشد و دادخواست اعسارش پذیرفته شود، تقسیط می شود .

بله در صورت اثبات عدم توانایی مالی از پرداخت هزینه دادرسی در مطالبه مهریه اعسار داده می شود