با عدم پیگیری پرونده توسط قاضی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۲ #60160204

باسلام امروز منظور پیام زیر چیه
۱۰-دستور قضایی مبنی بر احضار متهم از طریق نشر آگهی و تجدید وقت نظارت در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۵ صادر گردید
الان چقدر زمان میبره تا اگهی شه و ایا بعد این حکم صادر میشه یا نه و قابل اعتراض هست در مرحله بدوی غیبت زندان که شاکی ها را کامل رضایت گرفتیم و پرونده هم ارسال شده به شعبه اش ولی اون پیگیر نمیشن قاضی چسبیده به این پرونده چکار کنم بااحترام

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی وقت نظارت را تجدید نموده است و دستور احضار متهم را نیز از طریق انتشار آگهی صادر کرده است لذا اقدام قاضی قانونی بوده و شما نمی توانید اقدامی کنید

در صورت اثبات ادعای خود مینی بر عدم رسیدگی قاضی به پرونده شمل
میتوانید بدوا به رییس دادگستری و سپس به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنی

در صورت اثبات موضوع میتوانی بدوا به رییس دادگستری و یا دادسرای انتظامی قضات شکایت کنی

سوال بسیار مبهم هستش اگر شکایت ادامه دارد شما باید منتظر بمانید ولی اگر رضایت قطعی گرفیتن می توانید ان را ه د ادگاه ارائه بدین

باسلام
از طریق آگهی باید متهم احضار شود و از تاریخ نشر آگهی تا جلسه دادگاه حداقل یکماه زمان میبره.
بستگی به موضوع دعوا دارد اگر به رسیدگی بیشتر نیاز نباشد ممکن هست در همان جلسه اول ختم رسیدگی اعلام و رای صادر شود.
رای دادگاه بدوی در امور غیر مالی ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر میباشد.

درود
روند پرونده باید طی شود و شما کاری نمی توانید انجام دهید.