با اینکه نفقه هم دستی داده ام و هم به کارت ایشان واریز داشتم و هم پدرم به کارت ایشان از حقوق بنده واریز داشته آیا میتوانم در دادگاه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #60097147

باعرض سلام و خدا قوت
با همسرم دوماه زندگی کردم بعد از دو ماه از خانه قهر کرد و رفت با توجه به اینکه مدارک واریز به حساب ایشان را دارم و بعد از خروج ایشان از منزل هم به حساب ایشان پول واریز کردم و همینطور من درخواست الزام به تمکین داده ام، بعد از یکسال دوماه حکم صادر شده که زوجه تمکین کنه و من هم محکوم به پرداخت سیزده میلیون نفقه برای مدت دوسال از زمان عقد تا اکنون شده ام با اینکه وکیل دارم و تمامی مدارک پرداخت روی پرونده شورای حل اختلاف بوده ولی اکنون من محکوم شده ام ۱ میخواستم ببینم با اینکه نفقه هم دستی داده ام و هم به کارت ایشان واریز داشتم و هم پدرم که صاحب کارم هست به کارت ایشان از حقوق بنده واریز داشته آیا میتوانم در دادگاه اثبات کنم
حکم تمکین صادر شده ولی ایشان مراجعه نکرده باید چکاری انجام دهم ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرفا مبلغی که از طریق رسید یا بصورت بانکی واریز گردد قابل اثبات میباشد

با سلام
وجه دستی در دادگاه قابل استناد نخواهد بود صرفا مبالغی که از کارت شما به حساب زوجه پرداخت شده و یا رسیدی که در ان به حساب زوجه مبلغی واریز نموده اید قابل استناد خواهد بود

سلام
اثبات در دادگاه مبنی بر پرداخت نفقه اصولا با فیش واریزی قابل استناد است