چگونه ثابت کنم که شوهرم بهم نفقه نمی‌داده و مرا مورد تهدید و اذیت و آزار قرار میداده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #60085334

با سلام
در تاریخ ۱۰فروردین شوهرم پس از ضرب و حرج عمدی مرا از خانه بیرون کرد من بلافاصله به کلانتری زنگ زدم گزارش نوشت و پزشک قانونی رفتم. و علیه شوهرم به جرم ضرب و حرج عمدی و ترک انفاق شکایت کردم. در تاریخ ۱۳ اردیبهشت بعد از گذشت یه ماه، شوهرم تعهد داد که دیگه اینکارو نکنه با وساطت باز پرس و فقط به خاطر دخترم. به حالت نه صلح نه قهر به خانه ام برگشتم
به محض برگشت من و بعد از گذشت چند روز، شوهرم همچنان از پرداخت پول خرجی خودداری میکرد که با اعتراض من ،بهم مقداری پول دستی داد و با روز و اجبار و تهدید گفت بنویس و امضا کن که من به تو پول دادم . بنویس که گشنه نموندی و غذا میخوری.من به ناچار نوشتم و امضا کردم و دادم.مگه در قانون چنین چیزی وجود داره که مرد از زنش به خاطر مقداری پول ازش رسید و امضا بگیره؟
بعد از گذشت چند روز.شوهرم از تاریخ ۲۸خرداد تا ۱۳شهریور(که تو خونه اش بودم) از پرداخت نفقه و خرجی من و دخترم خودداری میکرد.که پدرم پول به حسابم می‌ریخت که فیش های پرداختی پدرم هست و هم چنین اشتشهادیه شهود از همسایه و دوستانم که ازشون پول قرض گرفتم هم هست. من تاریخ ۱۳ام شهریور جونم رو برداشتم و با دخترم به منزل پدرم برگشتم. و پیش همون بازپرس که وساطت کرده بود برگشتم و اعتراض کردم که پرونده رو به جریان بندازه.که قرار جلب به دادرسی به جرم ترک انفاق و ضرب و حرج عمدی برای شوهرم زد و پرونده را به دادگاه فرستاد. شوهرم بلافاصله بعد از دو روز آمدن من به منزل پدرم اظهارنامه سازش فرستاد که من نرفتم حالا الزام به تمکین زده است
آیا با استشهادیه شهود همسایه (که شوهرم بهم خرجی نمیداده)و هم چنین استشهادیه شهود همسایه(که مرا مورد ازار و اذیت و تهدید قرار میداده) و هم چنین رای دادگاه (که قرار جلب به دادرسی به جرم ترک انفاق و ضرب و حرج که برای شوهرم بریدند)
برای اثبات من در الزام به تمکین کافیه؟
آیا باید دادخواست نفقه معوقه بدهم یا همون رای دادسرا(قرار جلب به دادرسی)کافیه؟
من نمیخام دیگه با شوهرم زندگی کنم امنیت جانی و مالی ندارم . با وساطت بازپرس نباید گذشت کردم اشتباه کردم چون برگشتم شوهرم بدتر شد همچنان به رفتار گذشته اش ادامه میداد و هر لحظه با تهدید و زور و اجبار مرا مورد ازار و اذیت قرار میداد

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مدارکی که اشاره کردید دادخواست تعیین نفقه و مطالبه نفقه گذشته را بدهید. همچنین می توانید با استناد به پرونده کیفری و سایر مدارک دیگر با توجه به این که امنیت جانی ندارید دادخواست نهیه مسکن جداگانه دهید. در دادخواست تمکین نیز می توانید به پرونده کیفری و نفقه استناد کنید و علت نماندن در منزل مشترک را عدم امنیت و عدم وجود نفقه اعلام کنید. با این شرایط عدم تمکین رد می شود و نفقه هم به شما تعلق می گیرد.

سلام‌با‌‌رونوشت‌قرار‌جلب‌به‌دادرسی‌و‌تقدیم‌دادخواست‌با‌عنوان‌اینکه‌امنیت‌جانی‌ندارم‌‌و‌مسکن‌علی‌حده‌برای‌شما‌‌زوج‌بگیرد‌هم‌نفقه‌تعلق‌میگیرد‌و‌هم‌امکان‌داره‌دعوی‌تمکین‌رد‌بشه

سلام. دادخواست نفقه رو بدید. از تاریخی که نداده.. به همه دلایلی که دارید استناد کنید، دخترتونم به عنوان مطلع حاضر کنید.. در جلسه دادگاهم فقط گریه کنید. و دعوایی نکنید اگر احیانا شوهرتون حاضر بودن.. حتما به رای کیفری هم اعتراض کنید . وبگید من گذشت کردم تا زندگیم ادامه پیدا کنه، دلیلی بر عدم تمکین نداشتم جز رفتار همسرم و عدم حمایت مالی ایشان