با عدم همکاری برای سند زدن ماشین از طرف خریدار چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۵ #60067647

۳ سال و نیم ‌پیش با قولنامه بین خودم و خریدار ماشین یه پراید رو به آقایی فروختم ۸ م بعد از اون ایشان تا به امروز از اینکه سند رو به نامشون بزنم خودداری کرده گاها جواب تلفن هم نمیدهند چند مده پیش براشون احظار نامه فرستادم تکلیف چیست با اینوه هنوز ۲ م هم تسویه نکردن و قیمت باشین چندین برابر شده من کجا باید از ایشون شکایت کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
دادخواست توقیف خودرو(دستور موقت)، فک پلاک خودرو و الزام به پرداخت الباقی ثمن‌، علیه ایشان مطرح کنید.

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام خریدار به حضور در مراکز تعویض پلاک جهت فک پلاک و مطالبه الباقی ثمن را طرح کنید

دادخواست الزام به فک پلاک و مطالبه ثمن معامله بدهید

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به فک پلاک و مطالبه ثمن معامله را به دادگاه ارائه نمایید .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. به استناد به مبایعه نامه تنظیمی فیمابین دادخواست الزام وی را به حضور در مراکز تعویض پلاک جهت فک پلاک خودرو و پرداخت الباقی ثمن را نیز از وی مطالبه نمائید..
در صورت عدم اعتنا.. می تواتید باستناد سند مالکیت بنام خود، تقاضای توقیف خودرو را نیز مطرح نمائید..
موفق باشید .

دادخواست الزام خریدار به حضور در مراکز تعویض پلاک جهت فک پلاک و مطالبه الباقی ثمن را طرح نمایید

با سلام
شما با استناد به مبایعه نامه میتوانید برای الزام خریدار به حضور در مراکز تعویض پلاک جهت فک پلاک و مطالبه الباقی ثمن دادخواستی مطرح کنید.