آیا اگر شکایت به نتیجه نرسد پرداخت هزینه دادرسی به عهده چه کسی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۱۴ #60061

باسلام بنده درسال 92 یک واحد اپارتمان خریداری نموده ام وپیمانکار به علت تاخیر در اخذ پایانکار درسال95 سند را تنظیم نمودهوبه علت نواقصات زیاد ساختمان نامبرده باهمکاری سردفتر درمورد اپارتمان رضابت نامه محضری نوشته وقید نموده اقای...بعدالحضوردرحالیکه جمیع اقاریرشرعیه وعرفیه ازنامبرده نافذ ممضی بود درکمال صحت وسلامت وعالما وعامداومن الدون الجبروالاکراه اظهارنمودند اینجانب در رابطه با اپارتمان مسکونی به شماره پلاک ثبتی2324فرعی از6280 اصلی بخش12تبریز هیجگونه شکایت وادعایی نداشته وبا فروشندگان تسویه حساب کامل نموده وهیج گونه مطالبه ای از ایشان ندارم ورضایت کامل وبی قید وشرط خود را اعلام مینمایم وهزینه رضایت نامه راخودشان پرداخت نموده اند بنده اخیرا نصبت به نواقصات ساختمان به شورای حل اختلاف شکایت کردم و شورا بااخذ 200000تومان هزینه کارشناسی تامین دلیل صادر نموده وکارشناس نسبت به نواقصات ساختمان ازقبیل ایزوگام پشت بام مهار نشدن دودکشها سیمان کردن کف پارکینگ وغیره2000000تومان خسارت نوشته ولی بنده درموردرضایت نا مه گیر کرده ام که چه کارکنم میترسم فروشنده این راجلوی فاضی بگذارد وهزینه دادخواست وغیره اینجانب به هدر رود وازشما مقام عالی خواهشمند است مرا راهنمایی نمایید که از چه راهی وارد بشوم تا حق من پایمال نشود با نهایت تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در خصوص مطالبه خسارت و هزینه هایی که متحمل شده اید رضایت نامه محضری به نام ایشان تنظیم کرده باشید دیگر نمیتوانید برای مطالبه خسارت و ضرر و زیان اقدام کنید و به نتیجه ای نخواهید رسید.