کسی در فضای مجازی فحاشی نمود؛ چگونه پیگیری قانونی کنیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۷ #60059387

در اینستاگرام نصب به خانواده ام فهاشی نموده و هنوز موجود میباشد چگونه پیگیر شوم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اسکرین شات از فحاشی های صورت گرفته، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت افترا و توهین تنظیم نمایید.

باسلام علیه ایشان شکواییه تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.و با اخذ دستور قضایی از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

با سلام
دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید و از تصویر فحاشی نیز اسکرین شات و پیرینت تهیه و ضمیمه شکایت نمایید

از صفحه اسکرین شات بگیرید و با مراجعه به دفاتر قضایی به جرم توهین بوسیله رایانه شکایت نمایید

باسلام شکواییه تنظیم و به دفترخدمات قضایی مراجعه نمایید پرونده از طریق مقام قضایی به پلیس فتا ارجاع خواهدشد.

با ارائه متن پیامک ها می تونید شکایتی را مطرح کنید تا در دادسرا مورد رسیدگی و بررسی قرار بگیره

درود
به جرم توهین می توانید شکایت کنید