آیا دوباره تمکین رد خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۲ #60028488

زنی از همسرش شکایت کیفری مبنی بر ضرب و شتم نموده و به دلیل فقدان ادله کافی زن به قسامه روی آورده و نهایتا رای به ضرر مرد صادر شده و به همین دلیل تمکین زن نیز رد شده است. از این ماجرا ۶ ماه میگذشته و در فاصله ای که زن در خانه پدرش بوده ناگهان اقدام به شکایت جعل از سوی شوهر( الحاق نمودن سطری به امضای زن در یک رسید عادی) نموده است. چنانچه این مساله اثبات شود آیا دوباره تمکین رد خواهد شد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرونده جعل ارتباطی با تمکین ندارد.

جعل و تمکین دو معقوله ی جدا از هم هستن و ربطی بهم ندارند
زمانی تمکین رد میشود که مسائلی از جمله عدم حسن معاشرت و ضرب و شتم و دیگر مسائل زناشویی در میان باشند

سلام ، اولا قسامه صرفا در پرونده قتل مطرح هست و اینجا یحتمل صرفا اتیان سوگند صورت گرفته ، ثانیا طرح شکایت یا حتی صدور حکم محکومیت در پرونده های غیرمرتبط با مسائل زناشویی، تاثیری در تمکین یا نفقه و مهریه و ... ندارد

شکایت جعل مجزی بوده و ارتباطی به رد مجدد تمکین ندارد

دادگاه با توجه به مستندات مدارک مراحل دادرسی ادامه می دهد همچنین موضوع هر دعوای جداگانه رسیدگی میشود مسئله کیفری با دادگاه خانواده ارتباطی ندارد

شکایت جعل ارتباطی با تمکین ندارد که منجر به رد شود

جعل ارتباطی با رد مجدد تمکین ندارد.