چگونه هم درخواست تامین خواسته دهم و هم حکم جلب طرف را بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۰۵۱ #59987919

سلام
بنده چکی دست کسی داشتم که بعد از برگه زدن و شکایت درخواست تامین خواسته داد و ماشین بنده توقیف شد، با دوندگی زیاد توانستم از لحاظ فیزیکی آزادش کنم ولی هنوز از لحاظ انتقال سند توقیف است، در این حال حکم جلب مرا بعد از رای دادگاه گرفتن.
با این توضیحات آیا میشه هم تامین خواسته زده بشه و هم حکم جلب مرا بگیرن؟
دو تا همزمان قابل اجراست؟
اگر قانونی است که هیچ، ولی اگر مطابق قانون نیست چطور میتوانم اعتراض کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید و اعلام کنید که خواهان مال از شما توقیف کرده است و جلب شما اگر بدلیل مازاد طلب صادر نشده باشد باطل میشود

سلام آقای شکر اللهی
حتما خودرد را کارشناسی کرده و برای مبلغ مازاد طلب خویش حکم توقیف شما را گرفته است.

سلام

احتمالا با توجه به آزاد شدن فیزیکی خودرو و اینکه جهت وصول طلب در دسترس نبوده حکم جلب شما صادر شده است.

در صورتی که مالی از شما توقیف شده باشد امکان صدور حکم جلب وجود ندارد بنابراین برای پیگیری این امر به شعبه اجرای احکام صادرکننده حکم جلب مراجعه نموده و پیگیری نمایید.