آیا به لحاظ قانونی ملزم به دریافت پروانه کسب هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۰ #59938580

بنده یک شرکت تولید نرم افزار ثبت کردم و چند تا نرم افزار هم دارای تاییدیه شورای انفورماتیک از ارشاد هم مجوز فروش گرفتم و ثبت شدن الان شورای اصناف بخاطر عدم اخذ پروانه کسب محل کارمو پلمپ میکنه. آیا بلحاظ قانونی ملزم به دریافت پروانه کسب هستم؟ تا جایی که خودم اطلاع داشتم اختیاری بود

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله نیازمند اخذ مجوز هستید

سلام برای هر شغل می بایست مجوزهای لازم را اخذ نمود

سلام
خیر مطابق قانون اخذ پروانه کسب برای تمام کسب و کارها الزامی میباشد حتی کسب و کارهای مجازی.
دولت‌ها با صدور پروانه کسب فعالیت کسب‌وکار خاصی را قانونی اعلام می‌کنند. لزوم وجود اجازه فعالیت به شرکت‌ها و افراد معمولا به دلیل ساختن ابزاری برای کنترل و ساماندهی کسب‌وکارها صورت می‌گیرد. صدور پروانه کسب بدین معنی است که این شرکت یا کارخانه متعهد شده است که استانداردهای موجود در این حوزه را رعایت کند و در صورتی به هر دلیلی این استانداردها را نادیده بگیرد، جریمه می‌شود.