اگر بگوید در تاریخش دست بردی ولی استعلاجی توسط پزشک پادگان تایید شده، میتونن بفرستن دادسرا نظامی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #59899253

سلام اگر حین خدمت استعلاجی ببری و فرمانده بگه در تاریخش دست بردی ولی استعلاجی توسط پزشک پادگان تایید شده و ثبت شده باشع؟ میتونن بفرسن دادسرا نظامی؟ چگونه باید دفاع کنی؟ اگه نتونسی دفاع کنی مجازاتش چیه؟ در شرایط عادی و صلح هم باشه

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توجه داشته باشین که تخلف، در خود مرجع قضایی خودتون رسیدیگی میشه اما جرم به دادسرا ارسال می شود،. همچنین بعد از اعلام نظر فرمانده پرونده شما به قسمت قضایی میره و بعد از درج اظهارات شما در ادمه تصمیم به ارسال یا عدم ارسال میگیرد

سلام
فرمانده ارشد شما به هرحال می‌توانند اگر مدعی باشند که شما تخلفی مرتکب شده باشید آن را به دادسرای نظامی گزارش نمایند
لیکن شما باید در دادسرا حاضر و از خود دفاع کنید در مورد گواهی پزشکی می توانید از دادسرا بخواهید که از پزشک معالج مجددا استعلام کنند و وی را به عنوان مطلع حاضر تا تایید نماید گواهی صحت دارد و مورد جعل واقع نشده است یا تایید مجدد آن را بگیرید و ارائه کنید