وکیل داشتن در مرحله دادخواست اعسار موجب رد دادخواست میشه یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #59795564

ممنون میشم پاسخ کامل بدید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که داشتن وکیل توانایی مالی شما را ثابت کند از موجبات رد دادخواست اعسار خواهد بود

تاجایی که اطلاع دارم اعسار معمولا بادردست داشتن مدارک وشهود وبررسی اوضاع واحوال شخص مقابل قابل دریافت است والبته نظرقاضی هم مهم است

سلام بستگی به مبلغ بدهی داره و ادعایی که شما مطرح میکنید اما اصولا مغایرتی ندارن و پرونده های متعددی رو بنده به وکالت از موکل حکم اعسار دریافت کردم

صرف داشتن وکیل در دادخواست اعسار موجب رد آن نمیشود ولی ممکن است خوانده اعسار انتخاب وکیل از سوی شمار را دلیل ملائت شما عنوان کند