بردن وسایل توسط خانواده زوجه چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۹ #59793041

سلام خدا قوت...قبل از جدایی از همسرم در خونه ای کرایه نشین ساکن بودم که پول پیش اون رو پدر زوجه داده بود وقول نامه هم به اسم خودش بود.۷/۹۶بود که با همسرم بحثم شد بخاطر فرزندم بیرون رفتم تا کمی اروم بشم بعد از چند ساعت برگشتم دیدم همسرم خونه نیس رفته خون پدریش. ناچار شدم برم خونه بابام .روز بعد رفتم .دیدم خونه رو خالی کردن.گوشی رو هم جواب نمیدن. تا الان که جدا شدیم ولی وسایل رو بهم پس ندادن هرروز میگن امروز فردا..از شما عزیزان میخوام منو راهنمایی کنین ممنون میشم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می تونید دادخواست استرداد اجناستون را به دادگاه صالح ارائه بدین البته باید در دادگاه مالکیت این اجناس رو با ارائه رسید خرید و یا غیره ثابت کنید.