شرکت به من عدم نیاز نمیدهد؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۵ #59771904

بنده پنچ سال در یک شرکت در تهران مشغول کارم به دلیل مشکل خانوادگی مجبورم به شهرستان برگدم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
حداقل یک ماه قبل از ترک کار مراتب استعفا را وفق اظهارنامه به شرکت مربوطه اعلام نمایید .

در صورت ضرورت اجتناب ناپذیر موضوع از طریق هیات تشخیص اداره کار محل قابل رسیدگی هست . موفق باشید

درود بر شما، در اینصورت چنانچه محرز چرا چنین اقدامی کردید اتفاق بیفتاد شکل مسؤل پرداخت خواهید بود.

با درود..
در اینخصوص می بایستی یک ماه قبل از ترک کار، استعفای خود را به شرکت مذکور اعلام نموده و رونوشتی از آن را نیز به اداره کار محل تحویل نمایید..

پس از تنظیم اظهارنامه و ابلاغ به کارفرما در صورتی که ممانعت ورزد در هیات تشخیص اداره کار علیه وی طرح شکایت شود

درود بر شما، در اینصورت میتوانید ۱ ماه پیش از ترک کار، استعفای خود را اعلام نمایید.

اگر تابع قانون کار هستید میتوانید یک ماه قبل از ترک کار مراتب استعفای خود را به شرکت اعلام نمایید و نسخه ای از استعفا را هم به اداره کار منطقه بفرستید .