آیا ما متصرف ملک هستیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۴ #59666867

سلام خدمت شما بزرگواران خسته نباشید
پدر بنده که مرحوم شدن دارای ۶ فرزند دختر و ۱ پسر میباشد
چند سال قبل (حدودا ۷ یا ۸ سال) پدرم دو ملک در دو مکان داشت که بر طبق توافقی شفاهی(غیر مکتوب) ۳تا از خواهرانم یک ملک را برداشتند
و ما سه خواهر ملک دیگری را برداشتم
و روی این ملک خانه ساخته ایم و چند سال است این ملک را زراعت میکنیم.....اما چند خواهر دیگرم حالا پشیمان شده اند و میخواهند ملک ما را تقسیم کنند.....و آمدند و ملک ما را میخواهند به زور زراعت کنند......
و توافقمان را نقض کنند آیا در حال حاضر ما متصرف قانونی این ملک هستیم؟
و ملک مال ما است؟
چون چندین شاهد هم داریم که این ملک به ما داده شده
لطفا راهنمایی کنید دست ما به جایی بند است؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت اثبات توافق شفاهیتان می توانید به شهادت شهود،تحقیقات محلی زراعت شما که جزء قرائن و امارات محسوب می گردد و همچنین سوگند متوسل شوید.

درود بر شما
به جهت مکتوب نبودن تقسیمات صورت گرفته اثبات توافقات مشکل بوده و ورثه میتوانند تقاضای تقسیم قانونی نمایند .

با توجه به اینکه تقسیم نامه به صورت کتبی تنظیم نشده پس توافق های شفاهی شما قابل پذیرش نیست زمانی که تقسیم نامه به امضای همه وراث برسد معتبر است بنابراین چون تقسیم سهم الارث معتبر نبوده و شما بدون رضایت همه وراث ملک را استفاده کرده اید متصرف محسوب میشود و باید تا مشخص شدن سهم الارث و تقسیم ان ملک را ترک کنید

موضوع شما نیاز به بررسی دقیقتر دارد ولیکن سبق تصرف دلیل مالکیت نیست

درود بر شما، با توجه به عدم مکتوب نمودن توافقنامه، محتمل است ایشان بتوانند تقسیم نموده و سهم خود را مطالبه نمایند.

درود
تقسیم سهم الارث پیش از فوت صحیح نیست و می توانند دادخواست تقسیم ماترک بدهند

اگر تمامی وراث تقسیم نامه را امضا کردند بله تقسیم نامه صحیح بوده وشما مالک هستید